Hirdetés

Nagyon közel lehet már a Prince of Persia remake leleplezése

|

Nem kizárt, hogy a jövő héten megrendezésre kerülő Ubisoft Forward esemény a Prince of Persia-rajongóknak is tartogat egy nagy meglepetést.

Hirdetés

Akármilyen meglepőnek is tűnik, bizony előző hónapban bővült a Prince of Persia franchise, ugyanis megjelent a The Dagger of Time alcímet viselő VR-kaland, de a széria rajongói valószínűleg nem egészen egy ilyen jellegű mókát vártak a Ubisofttól. Ám lehet, hogy lapul még valami a stúdió tarsolyában, hiszen már korábban is pletykáltak egy esetleges remake-ről, amiről talán még szeptemberben lehull a lepel.

Hirdetés

A Bloomberg újságírója, az általában egészen pontos videojáték-ipari információkat közlő Jason Schreier nemrég arról beszélt a saját podcastjében, hogy a tervek szerint a Ubisoft több címet is bejelent majd a jövő héten, egészen pontosan szeptember 10-én esedékes Ubisoft Forwardon. Ráadásul Schreier szerint ezek között lehet az a Prince of Persia remake is, amiről korábban már szóltak pletykák.

Nyilván ez nem számít hivatalos információnak, de mivel viszonylag megbízható forrásból származik, így érdemes lehet arra készülni, hogy hamarosan tényleg bejelentik a remake-et. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)