Hirdetés

Nagyon közel lehetünk már az új Call of Duty leleplezéséhez

|

Még áprilisban elárulhatja az Activision a Modern Warfare 2 hivatalos bemutatójának dátumát. Igen, a bejelentés bejelentéséről van szó.

Hirdetés

Előfordulhat, hogy a Microsoft megjelenése miatt 2023-ban szakít az eddigi menetrenddel az Activision, és így új, teljes értékű Call of Duty nélkül marad az FPS népes rajongótábora.

Idén viszont még örülhetnek a virtuális lövöldére vágyók, bővülni fog a sorozat, méghozzá a 2019-es Modern Warfare folytatásával, amin szintén az Infinity Ward ügyködik. Nem tudni, mikor debütálhat az új rész, de ha a kiadó ismét az őszi szezont célozza meg, akkor rövidesen meg kellene ejteni a nagy leleplezést.

Hirdetés

Viszonylag biztonságos tipp lehet az, hogy az Activision a tavasz végén, vagy legfeljebb nyár elején lerántja a leplet a Modern Warfare 2-ről, és úgy tűnik, hogy egy megbízható szivárogtató, RalphsValve is hasonlóképpen vélekedik. Ő ugyanis arról írt a Twitteren, hogy még ebben a hónapban, április 30-án világossá válhat, mikor mutatkozik be a folytatás.

RalphsValve külön kiemelte, hogy a nagy leleplezésre májusban számíthatunk, szóval áprilisban valószínűleg csak a bejelentés érkezésének megerősítése történhet meg. Butaságnak tűnhet ez a lépés az Activision részéről, de a hype generálásához kifejezetten jól jöhet. Sőt, nem is ez lenne az első, hogy ilyesmit csinál a kiadó.

Sokakat rosszul érinthet majd, ha 2023-ban tényleg nem bővül teljesen új taggal a Call of Duty fősorozata, de azért lehet, hogy így is lesz minek örülni. A Microsoft pedig még egy nagyon különleges ajánlatot is tartogathat a rajongók számára.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)