Hirdetés

Nagyon közel van a Halo 3 PC-s megjelenése

|

Még a Halo Infinite nagy leleplezése előtt bedobja a 343 Industries a PC-s Halo: The Master Chief Collection újabb szeletét.

Hirdetés

A Halo: Reach tavaly decemberi megjelenésével kezdődött el a Microsoft FPS-sorozatába tartozó játékok PC-re látogatása, azóta szép sorban jött a Halo Combat Evolved és a Halo 2. Nem kell rendkívül mély videojátékos tudással rendelkezni ahhoz, hogy bárki kitalálhassa, melyik jön a sorban, de igen, ahogy a cím is ellőtte, a Halo 3 lesz az.

Hirdetés

A 343 Industries bejelentette, hogy a zárt bétateszt sikere után július 14-én, este 19:00-kor élesedik a játék PC-n. A Halo 3 lezárja az első részben megkezdett történetszálat, Master Chief szerepében küzdhetünk meg a Covenant és a Flood egységeivel. A Cortana pálya máig kísért, egyrészt a dizájnja miatt (olyan, mintha egy gigantikus bélrendszerben mászkálnánk, még a Duke Nukem Forever is kiparodizálta), másrészt a nehézsége miatt, de remélem, ti hamarabb túlestek rajta, mint én annak idején, jó 13 évvel ezelőtt.

A csomagot később a Halo 3: ODST és a Halo 4 fogja teljessé tenni. A Halo 5-öt még nem jelentették be PC-re, pedig nem lenne rossz, ha a teljes széria átszökne a platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)