Hirdetés

Nagyon magányos leszel az Outridersben, ha Devastator kasztot választottál

|

Hiába próbálnak pajtásokhoz csatlakozni, az endgame kalandok során az összes Devastatort páros lábbal rúgja ki a többi játékos. Nem véletlenül.

Hirdetés

Ha az ember minden mellékküldetést megcsinál, és folyamatosan a legmagasabb elérhető nehézségi fokozaton játszik, cseppet sem mondható rövidnek az Outriders kampánya, az izgalmak azonban a sztori teljesítésével még messze nem érnek véget. Ekkor válnak csak ugyanis elérhetővé az úgynevezett Expeditionök, a kvázi endgame küldetések. 

Az Expeditionök külön nehézségi rendszert kaptak (a World Tier mellett itt megjelenik a Challenge Tier is), illetve egyáltalán nem mindegy, milyen gyorsan végez velük az ember. Akkor kapjuk csak meg a legjobb lootot ugyanis, ha 15 perc 50 másodperc alatt teljesítjük a missziót. És szegény Devastatorok ezen a ponton véreznek el.

Hirdetés

A játékban összesen négy kaszt közül választhatunk: Technomancer, Pyromancer, Trickster és Devastator. Egészen az Expeditionökig nincs nagy jelentősége annak, hogyan döntöttük, mivel minden karakterosztály saját magát gyógyíthatja különféle módokon. Az Expeditionök esetében azonban kifejezetten fontos a gyorsaság és a nagy sebzés. 

A Devastatorok a tankok megfelelői az Outridersben, így sokáig húzzák kereszttűzben is, viszont nem épp arról híresek, hogy hatalmas sebzéseket osztanának ki. Ez vezetett ahhoz, hogy jelenleg ha egy Expedition-csapathoz besorsol a matchmaking egy Devastatort, akkor szegény tankot szinte biztosan egyből ki is rúgják a partyból. 

Oh man I love playing devastator from r/outriders

Remélhetőleg kezd majd ezzel valamit a People Can Fly, mert bár természetesen egyedül is lehet teljesíteni az Expeditionöket (így mondjuk ugyancsak nincs sok esélye a tankoknak a gyors takarításra és a jó lootra), de az azért semmiképp sem jó, ha az egyik kaszt konkrétan csak kolonc lehet a többiek nyakán a közös játék esetében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)