Hirdetés

Nagyon megérte Steamen is kiadni a Sea of Thievest

|

A Rare játéka hatalmas sikert aratott a Valve piacterén is.

Hirdetés

A Microsoft egyre nyíltabban terjeszkedik a PC-s piac felé. Először a Windows 10 Store-ral kezdték bevonzani a játékosokat, de közelmúltban már a Steam felé is nyitottak, sokszor kis késéssel ugyan, de egyre több saját kiadású játékot tesznek elérhetővé ott is. Idén a Rare kalózkalandját, a Sea of Thievest kiadták, és ez a lépés láthatóan bejött a kiadónak.

Hirdetés

A SteamCharts adatain is látszik, hogy az elmúlt 24 órában volt olyan pillanat, amikor közel 50 ezer játékos játszott egyszerre, és a napi csúcs folyamatosan növekszik.

A Sea of Thieves jelenleg PC-n és Xbox One-on játszható, és megtalálható az Xbox Game Pass kínálatában is. A steames változatért természetesen a teljes árat kell kifizetni, de sokan nem riadnak ettől vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)