Hirdetés

Nagyon olcsón szerezheted meg a S.W.I.N.E. HD-t, Avicii játékát, és még 14 címet

|

Ha újraélnéd a disznók és nyulak harcát, élveznéd a fiatalon elhunyt zenész műveit, vagy épp valami egyéb érdekességre vágysz, ezt az ajánlatot érdemes megfontolnod.

Hirdetés

Nyilván szuper dolog az ingyen játék, holnap jön is kettő az Epic Games Store-ba, de hasonlóan tudunk örülni egy-egy olyan leárazásnak, aminél nem kell sokáig mérlegelnünk, megéri-e a költés. A Fanatical oldalán most magunk rakhatunk össze csomagokat, és minél több játékot választunk, annál jobban járunk.

A Build Your Own Lunar Bundle promóció keretében a tizenhat választható játékot háromféleképpen vehetjük meg: egyesével, ötösével, vagy tízet egyben.

Hirdetés

Aki csak az egyikre pályázik (mondjuk a S.W.I.N.E. HD-t, az Avicii Invectort, vagy a Those Who Remaint szemelte ki), 1 euróért megkaphatja bármelyiket. Ha van legalább három, ami tetszik, érdemes mellécsapni még kettőt, mert egy ötös csomag 2,99 euróba kerül - lényegében hármat fizetünk, és ötöt kapunk. Tíz játék esetén jár a legnagyobb kedvezmény, így ugyanis csak 4,99 eurót kell költenünk. 

Bármelyiket vásároljuk meg, a Steamen tudjuk aktiválni. Én egyébként személy szerint a Cat Ladyt is ajánlom, remek társasjáték, aminek a digitális változata is szuper.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)