Hirdetés

Nagyon pöpec az Aston Martin nevével fémjelzett versenyszimulátor-felszerelés

|

Az Aston Martin AMR-C01 egyértelműen a luxuskategória képviselője.

Hirdetés

A legtöbben nagy valószínűséggel billentyűzettel vagy kontrollerrel pörgetik az autós játékokat, de nyilván sokat dob a játékélményen, ha a gép előtt ülve kormánnyal és pedálokkal irányíthatjuk a képernyőn megjelenő járművet. A legnagyobb rajongók pedig már olyan szerkezeteket is vásárolhatnak, amelyekbe bepattanva tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha egy valódi autó volánja mögött ülnénk, és természetesen ebben a kategóriában is találhatunk olcsóbb és drágább megoldásokat.

Hirdetés

Elég ütős felszereléssel állt elő az Aston Martin, amit a Curv Racing Simulators segítségével alkotott meg, és mindössze 150 darab készül belőle. Az Aston Martin AMR-C01 nem olcsó mulatság, hiszen nagyjából 74 ezer dollárba (több mint 22 millió forint) kerül, de ezért cserébe értelemszerűen luxusminőséget kapnak a vásárlók. Ahogy az a képeken is látható, gyakorlatilag mindent tartalmaz, amire szükségünk lehet egy versenyzős játékhoz.

A karbonszálas monocoque vázszerkezet és az Aston Martin által megalkotott dizájn garantálja az ütős megjelenést, ráadásul van olyan része az AMR-C01-nek, amit a cég munkatársai kézzel raktak össze, pont úgy, ahogy azt számos autó esetében is csinálják.

Ha megvizsgálnátok közelebbről is a nem éppen pénztárcabarát cuccot, feltétlenül nézzétek bele az alábbi galériába!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)