Hirdetés

Nagyon szenved a GTA VI fejlesztésével a Rockstar, a Red Dead Redemption érkezhet PC-re

|

Olyan forrástól futottak be pletykák, amely már nem egyszer hitelesnek bizonyult, de kérdés, mit mond majd erre a Rockstar?

Hirdetés

Évek óta mennek a találgatások, hogy vajon mikor jelenti be végre a Rockstar Games a GTA VI-ot, hiszen az aktuális epizód annak idején még Xbox 360-ra és PS3-ra jelent meg 2013 szeptemberében (és még a jelenlegi generációra történő leporolása is gyalázatosan csúszik).

Eddig azt hihettük, hogy a fejlesztés azért történik ilyen csendben, mert a GTA Online a világ összes pénzét megtermeli a Rockstar Gamesnek, most azonban más, sokkal baljósabb hírek érkeztek.

A Rockstar Mag írója, Chris, aki korábban többször megbízható forrásnak bizonyult, hozott híreket a GTA-sorozat jövőjére és a Red Dead univerzum régi-új, következő epizódjáról.

Hirdetés

Az információi szerint a Grand Theft Auto VI fejlesztése katasztrofálisan nehezen folyik. A projektet teljesen újrakezdték, mikor Dan Houser lelépett a csapatától, ha pedig ez nem lenne elég, a Rockstar állítólag 2019 óta több alkalommal is változtatott a sztorin és fontos játékelemeken.

A hírek két videóból (első és második) érkeztek, amikből az is kiderült, hogy az információk forrása már látta a GTA VI térképét és egyéb részleteket, ezek azonban annyira gyorsan változnak, hogy nem lenne értelme megosztani róluk konkrét információkat. Mindazonáltal azt megerősítette, hogy néhány, az interneten terjengő pletyka egybevág a valósággal.

A Rockstar Games állítólag már 2020-ban be szerette volna jelenteni a GTA VI-ot.

Chris szerint a GTA VI a legkaotikusabb játék, amin a fejlesztőcsapat valaha dolgozott, még a Red Dead Redemptionnél is rosszabb a helyzet. Ha pedig már itt tartunk...

A jólinformált újságíró azt is tudni véli, hogy a Rockstar a GTA VI-tal párhuzamosan a Red Dead Redemption Remastered kiadásán is dolgozik, ami Xbox Series gépekre, PS5-re és PC-re érkezhet majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha hitelesek az információi, nem egy felskálázott újrakiadásra készülnek a fejlesztők, hanem a GTA Trilogy: The Definitive Editionhöz hasonló felturbózott, mechanikailag is korszerűsített feldolgozás készül. Chris hozzátette, legjobb tudomása szerint ez sem készül megfelelő ütemben, és még a Grand Theft Auto V jelenlegi generációs felturbózása is csúszhat (talán 2022. április-május környékére). GTA IV remastert pedig egyelőre ne reméljen senki, bár mindezek alapján hiú ábránd lett volna...

Ugyan a forrás többször bizonyította, hogy hitelesen informátorokkal rendelkezik, mindig érdemes a hasonló híreszteléseket fenntartásokkal kezelni, most is ezt javasoljuk. Sőt, reménykedünk benne erősen, hogy ezesetben téved. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)