Hirdetés

Nagyon szépen halad a Half-Life: Alyx VR-mentesítő modjának fejlesztése

|

Egy bátor vállalkozó keményen dolgozik azon, hogy a legutóbbi Half-Life játék szélesebb körben is élvezhetővé váljon.

Hirdetés

Időnként érdemes ránézni, hogy hol tart SoMNst, aki a Half-Life: Alyx 2020-as debütálása óta azon dolgozik, hogy hagyományos monitorokon is kényelmesen játszható legyen a Valve VR lövöldéje. Ugyan a teljes élmény még nem áll készen a megjelenésre, de SoMNst kitartó munkájának azért már megvan a gyümölcse.

A mod legújabb verziója teljesen kompatibilis az Alyx legutóbbi verziójával, és a tárgyak mozgatása és fizikai interakciói is nagyon sokat fejlődtek.

Hirdetés

A lenti videóban látható, hogy az elemek mozgatásakor új kurzort kapunk, és hogy a láda tetejét simán és könnyedén nyitogathatjuk már egy egér közbenjárásával. A fegyverkezelés is sokat fejlődött, de az igazán lenyűgöző része a modnak, hogy ezekhez a fejlesztésékhez SoMNstnak mindent magának kellett összehoznia. A kurzoroktól az interakciók csiszolásán át a fegyver modellek viselkedéséig mindent.

A No VR mod még mindig nem letölthető, mivel nem tekinthető késznek, de idővel talán sikerül a projekt végére érni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)