Hirdetés

Nagyon szeretnének új Fallout-játékot készíteni a New Vegas alkotói

|

Egyelőre csak ábrándozik a kritikuskedvenc Fallout-epizód stúdiójának fejese, de hisz benne, hogy a nyugdíjig összejöhet.

Hirdetés

A közeljövőben biztosan nem jön össze, de nem tett le az Obsidian vezetője arról, hogy egyszer megint Fallout-játékon dolgoznak majd. A kaliforniai stúdió vezetőjét a Gamepressure magazin kérdezte a terveiről, az 52 éves Feargus Urquhart pedig elmondta: jelenleg "tele vannak" fejlesztenivalóval, azaz egyelőre leköti őket az Avowed és az Outer Worlds 2, és persze a Groundedet is folyamatosan frissítgetik. Azaz Fallout-epizódról egyelőre szó sem lehet.

Már csak azért sem, mert az ötödik részt jelenleg a Bethesda fejleszti, és még sokat kell rá várnunk: idén megjelenik a Starfield, aztán a következő Elder Scrolls következik, és csak utána fordulnak rá a Falloutra. Urquart ennek ellenére bízik benne, hogy eljön az ő idejük, remélhetőleg még azelőtt, hogy nyugdíjba menne. "Nem tudom, az mikor lesz, nincs dátum. Fura ez, mondhatjuk azt is, hogy már 52 vagyok, és azt is, hogy még csak 52. Naponta változik, hogy gondolok erre. Remélem, eljön majd (a Fallout) ideje. Várunk, meglátjuk."

Hirdetés

Az Obsidian CEO-ja egyébként már mondogatja ezt egy ideje, októberben is azt nyilatkozta, hogy ha lehetőségük adódik rá, gondolkodás nélkül igent mondanak egy új epizódra. Főleg most, hogy a Microsofté az Obsidian és a Bethesda is, így talán könnyebb lenne megegyezni az együttműködésről. Josh Sawyer, a 2010-es New Vegas rendezője is ekkoriban mondta, hogy gondolkodnak egy új részen, amely New Orleansban, Kaliforniában, vagy akár Amerikán kívül játszódna, de még nincs az ügyben fejlemény.

Addig is elvagyunk a szintén általuk fejlesztett Pentimenttel, amely az utóbbi évek legkülönlegesebb játéka.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)