Hirdetés

Nagyon szeretnénk, ha a GTA Vice City és San Andreas remasterek úgy néznének ki, mint ezek a letiltott modok

|

Legalább ezt a szintet kell megugrania a Rockstar felújításért felelős csapatának, különben joggal lesznek mérgesek a rajongók.

Hirdetés

Bár a kiadó továbbra sem erősítette meg a hírt, egyre több forrásból tudjuk, hogy dolgoznak a GTA III, GTA: Vice City és GTA: San Andreas felújításán, amiket idén ősszel, valószínűleg egy csomagban tervez piacra dobni a kiadó. Amíg a GTA 6-ra várunk, ezek remek időtöltést jelenthetnek. Feltéve, hogy megütnek egy bizonyos szintet.

A GTA modderek elképesztő dolgokat raktak le az elmúlt években, és bár nyilvánvalóan a GTA V-ből lehetett a legtöbbet kihozni, voltak csapatok, akik korábbi epizódokat kalapáltak hosszú évek óta, és elképesztő eredményt értek el.

Hirdetés

A Take-Two persze nem szereti az ilyesmit, úgyhogy az ügyvédeik rá is szálltak a szóban forgó modderekre, akik kénytelenek voltak eltávolítani az alábbi alkotásokat, pedig a szemünk fátyolos lesz egy ilyen Vice City-től:

Vagy egy ilyen San Andreastól:

Mindkét játékot a GTA V-ben próbálták újraalkotni, a végeredmény pedig tényleg bámulatos. Talán jól tenné a Take-Two, ha fenyegető levelek helyett inkább meghívót küldene az ilyen lelkes moddereknek, a szakértelmük valószínűleg jól jönne a remastereknél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)