Hirdetés

Nagyon távolról lövöldözhetünk majd a Sniper Ghost Warrior Contracts 2-ben

|

Kiderültek a Sniper Ghost Warrior sorozat idén érkező folytatásának első részletei.

Hirdetés

A CI Games nem sok olyan játékot csinált, amire büszke lehet, és a Sniper Ghost Warrior 3 után a csapat elismerte, hogy nem megy az AAA-fejlesztés - maradnak az AA-nál, de abból megpróbálják a legtöbbet kihozni.

A Sniper Ghost Warrior Contracts is inkább volt középszerű, mint jó, és a folytatástól sem érdemes csodát várni, de egy szűk réteg biztosan rákap majd.

Hirdetés

A Contracts 2-ben ismét több, jelentős méretű helyszínt járhatuk be, ahol akár 1500 méterről is vadászhatunk célpontjainkra. A nagy távolságokból tüzelés most az elsődleges játékelem, de kiemelt figyelmet fordítanak a ballisztikára, a fegyverekre, és alapvetően a virtuális mesterlövészkedés élményének fokozására. A megjelenés 2020. telére várható, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Xbox Series konzolokon fogunk tudni játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)