Hirdetés

Úgy tűnik, nem a 2018-as Spider-Man játék Pókembere kerül be a Marvel's Avengersbe

|

Így pedig még furább a dolog, úgy lesz Pókember PlayStation-exkluzív karakter a Crystal Dynamics játékában, hogy ezzel nem is hoznak létre egy közös videojátékos univerzumot.

Hirdetés

Túlzás nélkül bombaként robbant be ma este a hír, miszerint tényleg PlayStation-exkluzív karakterként érkezik Pókember a Marvel's Avengersbe. A PlayStation Blogon megejtett bejelentés élesítése óta számos kérdés kavarok a rajongókban, többek között például az is, hogy ezt az elég drasztikus lépést vajon azért kellet-e megtenni, mert így létrejöhet egy közös videojátékos univerzum, magyar a Crystal Dynamics idén érkező játékába az a Pókember tűnik majd fel, akit a 2018-as, Insomniac Games-féle Spider-Manben megismertünk. Nos, minden jel arra mutat, hogy nem ez a helyzet.

Hirdetés

A szóban forgó blogbejegyzés ugyanis ezzel a mondattal indul: "Today is one such moment for me because I get to be the first to announce that our own Crystal Dynamics take on Spider-Man is teaming up with Ms. Marvel, Iron Man, Thor, Hulk, and Black Widow of Marvel's Avengers." Vagyis:

"A mai nap egy nagy pillanat számomra, mivel én jelenthetem be először azt, hogy a saját, Crystal Dynamics-féle Pókemberünk összáll Ms. Marvellel, Vasemberrel, Thorral, Hulkkal és Fekete Özveggyel a Marvel's Avengersben."

Egyáltalán nem lehet véletlen az, hogy a bejegyzést író Jeff Adams, a Crystal Dynamics művészeti vezetője így fogalmazott. Ezzel a mondatával ugyanis tulajdonképpen azt is nyomatékosította, hogy nem veszik át az Insomniac Games játékában megismert karaktert. 

Mindez pedig két dolgot jelent: továbbra sem beszélhetünk közös videojátékos univerzumról, illetve mivel saját Pókembert alkotnak, a világon semmi sem kötelezte őket arra, hogy PlayStation-exkluzív karaktert csináljanak a hálószövőből - a Sony ugyebár csak a karakterhez kapcsolódó filmes jogokat birtokolja.

Egészen egyszerűen a Sony mélyen a tárcájába nyúlt, és kifizették az exkluzív DLC-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)