Hirdetés

Nagyon ütős ingyen játékokat kaphatunk az Epic Games Store-tól az elkövetkezendő hetekben

|

Elképzelhető, hogy további három kiváló játékkal fognak meglepni minket a srácok a közeljövőben.

Hirdetés

Frissítés 2020.05.21.: Valóban a Civilization VI lett ingyenes május 21-től.

Korábban írtuk: Rengeteg ingyenes játékot kaptunk már az Epic Gamestől, és bizony volt néhány igazi nagyágyú is ezek között. Jelenleg a még mindig sokak által pörgetett Grand Theft Auto V-öt lehet teljesen díjmentesen bezsebelni, és nagyon úgy tűnik, hogy a Rockstar játéka csupán egy nagyobb ajándéközön kezdete.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy megjelent a neten egy kép, ami alapján úgy fest, hogy az Epic Games Store jelenleg tartó leárazása során összesen négy ingyen játékot vághatnak zsebre a játékosok. Az első ugyebár a Grand Theft Auto V, majd elvileg május 21-én követi ezt a Civilization VI, május 28-tól pedig a Borderlands: The Handsome Collection lesz az ajándék. Végül június 4-én az Ark: Survival Evolved-ra csaphatunk le ingyen.

Jelenleg nem tudjuk, mennyire hiteles a fenti kép, de ha valóban ezekkel a játékokkal készül meglepni minket az Epic, akkor bizony elég ütős darabokkal bővülhet majd a gyűjteményünk. Ti örülnétek ezeknek a címeknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)