Hirdetés

Nagyot hibázott az EA, többen egy hónappal a megjelenés előtt elindíthatták a FIFA 23-at

|

Volt, akinek még streamelnie is sikerült, mielőtt az Electronic Artsnak feltűnt, hogy valami nem stimmel.

Hirdetés

Oly sok hibát vét az EA a legutolsó FIFA megjelenése előtt, mintha még csak most tanulná, hogy miként is zajlik egy játék kiadása. Nem olyan rég a régiós árazás tekintetében bakizott hatalmasat a cég, de mentségére legyen mondva, karakánul beleállt a dologba és lenyelte a békát, meg vele együtt az anyagi veszteséget. Most pedig az előtöltés lehetőségével élő előrendelőknek sikerült akaratlanul is meglepetést okoznia.

Néhányan ugyanis a nap folyamán azt tapasztalták, hogy miután jóval a szeptember 27-én esedékes megjelenés előtt bizalmat szavaztak a FIFA 23 Ultimate Editionnek, váratlanul elindíthatják a játékot. Ezzel párhuzamosan az EA Play próbaidőszaka is élesedett egyeseknél, hozzáférést kínálva számukra.

Hirdetés

Mindez úgy derült ki, hogy egyesek ahelyett, hogy örültek volna a szerencséjüknek, azonnal megosztották élményeiket a létező összes közösségimédia-platformon a Twittertől a Twitchig. Egy bizonyos mexico07dan1 nevű felhasználó még attól sem riadt vissza, hogy streamelni kezdje a FIFA 23-at. Végül bannolták a fiókját, szóval nem biztos, hogy megérte a mutatvány.

És természetesen előkerültek a FUT-rajongók is, akik nélkül feleannyit pénzt sem termelne a sorozat az Electronic Artsnak. Az ő első dolguk játékosokat reprezentáló kártyákon szereplő statisztikák vizsgálata, megosztása és megvitatása volt. Ebben a sorrendben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Még izgalmasabb - legalábbis a partnerek szemszögéből nézve -, hogy a szivárgásnak hála például fény derült a Premier League-ben érdekelt Liverpool FC harmadik mezére, amit hivatalosan még be sem mutattak.

Lesz mit megmagyaráznia az Electronic Artsnak, az újabb PR-blama után. A történtek fényében pedig kezdünk aggódni a rajongók miatt, nehogy ugyanúgy csalódniuk kelljen, mint azoknak, akik minőséget vártak a Madden NFL 23-tól, de csak bugokat kaptak. Igaz, azokból legalább jó sokat.

Címkék: #ea sports #fifa 23
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)