Hirdetés

Ezzel a nagypapával nem akarunk összefutni Apex Legendsben

|

A 66 éves streamer olyan profizmust mutatott, hogy attól nem csak ellenfeleinek, de csapattársainak is elállt a szava.

Hirdetés

GrndPa egy nyugdíjazott haditengerészeti sofőr, aki inkább lelkességével, mint sem profizmusával tett szert népszerűségére.

Hirdetés

Az idős streamer twitch csatornáját megnézve láthatjuk, hogy általában frissen megjelenő, a nézők körében is nagy népszerűségnek örvendő játékokat részesíti előnyben. Az elmúlt időszak egyik legnagyobb meglepetése kétségtelenül az Apex Legends, így GrandPa is belevetette magát a játékba.

Csapatával közelharcra kényszerültek, de a veteránt ez nem akadályozta meg abban, hogy mesterlövész puskával szálljon szembe ellenlábasaival.

Miután kivégezte egyik, már földön fekvő ellenfelét, a maradék két csapattárs meccsének is biztos kézzel vetett véget, mindezt úgy, hogy még csak be sem zoomolt a távcsővel. Az ellenfeleknek reagálni sem maradt idejük ilyen profizmus mellett, de a csapattársak is jócskán meglepődtek, míg a nagypapa csak egy "Eat that bitch!" felkiáltással nyugtázta a diadalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)