Hirdetés

Nálunk nem lesz elérhető a PayPal az új Xbox 360 dashboardban

|

A négyrészes dashboard-frissítés első darabja már elérhető az Xbox 360 tulajdonosok számára.

Hirdetés

A legújabb frissítésben két fontosabb dolog vált elérhetővé: egyik az auto-standby mód, mely egy bizonyos idő eltelte után nem használt, de bekapcsolva felejtett Xbox 360-unkat készenléti állapotba teszi, a másik pedig a PayPal rendszer integrálása.

Ez utóbbival Microsoft pontokat vásárolhatunk, így nem szükséges bankkártyával fizetni. Pontosabban vásárolhatnánk, ugyanis 13 országban, köztük Magyarországon nem lesz elérhető a funkció (a többi 12 ország a következő: Brazília, Chile, Csehország, Dél-afrikai köztársaság, Dél-Korea, Finnország, Görögország, India, Japán, Kolumbia, Oroszország, és Tajvan). Nem tudjuk, a Microsoftnak vannak-e szándékai arra, hogy nálunk is használhatóvá tegye a PayPal szolgáltatást, egyelőre csak reménykedhetünk. Korábban említettük, hogy akadhatnak problémák az új dashboarddal, szóval érdemes egyelőre megfontolni a frissítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)