Hirdetés

Namco - Tekken 7 és Gundam VS már készülőben?

|

A japán árkád cég már állítólag keményen dolgozik a sikersorozatai következő generációján.

Hirdetés

Habár a Namco Bandai idén megpróbálta elhozni mindenkinek az árkád élményt a felemás fogadtatású Tekken Revolution képében, jó pár év telt el a legutóbbi igazi Tekken megjelenése óta, így az időzítés tökéletes egy kis spekulációhoz a következő igazi Tekken játékot illetően.

Nemrégiben ugyanis pletykák kezdtek terjengeni arról, hogy a Tekken 7, valamint a Gundam VS esetleg már a Namco legújabb, System 478 névre keresztelt árkád rendszerére készülnek majd, amiről az is lehet, hogy a PlayStation 4 hardverére épül.

Ez nem lenne egyáltalán meglepő, hiszen a sorozat korábbi játéktermi kiadásai is specializált PlayStation hardverre alapulnak. Egyelőre sajnos ezek közül az információkból semmi sem biztos, de remélhetőleg a Tokyo Game Show 2013 alatt több is kiderül majd.

Az utóbbi években érezhetően veszítettek a játéktermek a fényükből. Nektek milyen emlékeitek vannak velük kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)