Hirdetés

Napi büntetés: 212 millió forintba került ez a pixeles luxushajó

|

Mindig meg tudunk lepődni azon, hogy milyen elvetemült dolgok történnek az interneten.

Hirdetés

Egészen elképesztőek az NFT-kkel kapcsolatos hírek még akkor is, ha az ember egyébként naprakész a világháló csodáival kapcsolatban. Azoknak viszont, akik nem tudják pontosan, mi is az az NFT, felfoghatatlannak tűnhet, hogy a Miramax például perli Quentin Tarantinót néhány Ponyvaregényes videó miatt, de az sem semmi, hogy egy 12 éves kisfiú százmillió forint feletti profitot generált néhány pixeles bálna ábrázolással.

Hirdetés

Még szerencse, hogy ezt a tébolyt mindig lehet tetőzni. Most például valaki egy luxusjachtot vásárolt a Sandbox nevezetű játékban, aminek különlegessége, hogy minden eleme egy NFT. A digitális tokenekből álló játék (már amennyire ezt játéknak lehet hívni) egyértelműen legdrágább eleme lett az alább látható, helikopter felszállóval, DJ-színpaddal és jakuzzival ellátott pixeltömb.

A büszke tulajdonos 149 ethert, azaz mostani árfolyamon körülbelül 200 millió forintot csengetett ki ezért a csodás részletességgel kialakított jachtért, ami mostantól csak az övé a játékban. Reméljük sok örömét leli majd a befektetésben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)