Hirdetés

Napi büntetés: a csirkeillatú papucsnál rosszabbat nem látsz ma

|

A Crocs papucsai eleve nem a szépségükről ismertek, de a KFC-vel közös együttműködés keretében megszülető lábbeliket már tényleg nem lehet hova tenni.

Hirdetés

Ha az interneten a világ legrondább használati tárgyairól esik szó, a Fiat Multipla mellett a Crocs neve is gyakran előkerül. A lyukas papucsok netes rossz hírnevük ellenére rettentő kelendőek (és állítólag kényelmesek is), amit jól mutat, hogy az KFC és a Crocs együttműködéséből megszületett papucsokat azonnal elkapkodták - bár az is igaz, hogy most többszörös áron lehet őket megtalálni az eBay-en.

Hirdetés

A papucsok különlegessége a dizájnon túl az, hogy a hozzájuk járó, felpattintható, comb formájú 3D-s díszeknek rántottcsirke-illatuk van. Februárban már láthattunk egy variációt magasabb talppal.

Az érdeklődők csalódottan vették tudomásul, hogy hiába "álltak sorba" már jóval azelőtt, hogy elkezdték árulni a terméket, 30 perc alatt elfogyott az összes. Arra gyanakodnak, hogy felvásárló botok állnak a háttérben, meg olyanok, akik valójában nem is szándékoznak viselni a lábbelit, csak méretes haszonnal tovább kívánják adni. Sajnos a KFC egyik szóvivője szerint nem fognak további példányokat gyártani, úgyhogy maradnak az aukciós oldalak és a családi kassza teljes kimerítése.

Azt még mindig nem tudni, a KFC konzolból lesz-e valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)