Hirdetés

Napi büntetés - a kedvenc operációs rendszered a Windows 93

|

Nem tudtad? Mi sem. Pedig így van.

Hirdetés

Ameddig mi azon vitatkoztunk, hogy a Windows 9-ből hogy a viharba is lett Windows 10, addig az internet egyik legsötétebb zugából előkúszott valami... valami... szóval egy valami.

Ez a valami a Windows 93, ami a méltán híres és mégméltánabban (he?) népszerű Win 95 egy módosított változata. Ahogy arra két kattintás után rá fogtok jönni, a Windows 93 nem véletlenül nem valósult meg, viszont a szemet gyönyörködtetően retró külső egy pillanatra visszarepít minket a hőskorba. A legtöbb ikon egyébként működik, bár a szerverek már most roskadoznak az érdeklődők kattintásai alatt, úgyhogy nem árt többször próbálkozni.

Ide tessék kattintani a csodáért. Tudom, hogy hiába mondom, de szerintem ne kattintsatok rá a hydra.exe-re. Ez volt az első dolgotok, mi? Én megpróbáltam. 

Hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)