Hirdetés

Napi büntetés: az Anthem még mindig a karácsonyt ünnepli

|

Valaki szólhatna a BioWare-nek, hogy felkapcsolva felejtették a díszkivilágítást.

Hirdetés

Objektíven szemlélve az Anthemről hamar kiderült, hogy távol áll attól a sikertörténettől, amit az Electronic Arts remélt tőle. És ha belegondolunk, hogy ennek oltárán gyakorlatilag feláldozták a sokkal többre hivatott Mass Effect: Andromedát, akkor bizony akaratlanul is ökölbe szorul a kéz. Tény, hogy azóta mind a kiadó, mind a fejlesztő ígért fűt-fát, de ha azt nézzük, hogy milyen ütemben - és az eredeti tervekhez képest mekkora késéssel - érkeztek új tartalmak, események és funkciók, úgy hajlamossá válik az ember a tamáskodásra.

Hirdetés

A legutóbbi frissítés január második felében érkezett, és amellett, hogy lerövidítette az időfutamok elkezdéséhez szükséges várakozási időt, továbbá kijavított néhány tapaszt, egyúttal véget kellett volna vetnie a karácsony helyi megfelelőjeként tartott Icetide ünnepségsorozatnak. Nos, ez elmaradt.

Nem szeretnék rosszmájú lenni, de nehéz nem arra gondolni, hogy azért hagyott mindent a régiben a BioWare, mert egyszerűen nem tud pillanatnyilag előrukkolni semmi újjal, hiszen azt vállalta a csapat, hogy gyakorlatilag teljesen átdolgozza még az Anthem alapjait is. Esetleg értelmezhetjük úgy a jelenséget, hogy a kezdeti bugos időszak miatt döntöttek az esemény meghosszabbítása mellett a fejlesztők, de az sem kizárt, hogy a közelgő első évforduló (február 22.) miatt nem távolították még el az ünnepi díszeket.

Ti játszotok még az Anthemmel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)