Hirdetés

Napi büntetés: az Among Us és a Fall Guys hősei csapnak össze a Battlefront 2-ben

|

Az Among Us asztronauták vagy a Fall Guys babok a menőbbek? Ezt a kérdést válaszolja meg a legújabb Star Wars Battlefront 2 mod.

Hirdetés

Láttunk már hátborzongató Fall Guys tartalmakat, de a Fall Guys vs. Among Us Star Wars Battlefront 2 mod viszi a prímet.

A sötét oldal asztronautái ijesztően hosszú lábakat növesztettek, bár személyes kedvencünk a Grievous tábornokot helyettesítő nagyon magas karakter, aki négy fénykardot lebegtet maga körül.

A mod lényege, hogy a fény oldalán Fall Guys babokra a sötét oldalon pedig Among Us karakterekre cseréli az egyes modelleket. A "Miért?" kérdésnek itt nincs helye, csak a pusztítás számít.

Hirdetés

Így fest ez a végtelenül groteszk ötlet a gyakorlatban:

Ha érdekel a mod és ki akarnád próbálni a haverokkal, akkor ahhoz rendelkezned kell a Star Wars Battlefront 2 PC-s verziójával.

Ha ez megvan, akkor már csak le kell töltened ezt a mod csomagot. A Fall Guys vs Among Us mod csomag nem tökéletes a babok oldalán, így extra Fall Guys kinézeteket ezzel a moddal csaphatsz rá az egyes egységekre. Aztán indulhat is a kegyetlen hentelés babos-imposztoros köntösben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)