Hirdetés

Napi büntetés: a troll apa, aki Minecraftban hagy üzeneteket a gyerekének

|

Egy gamer apuka zseniálisan kimaxolta a szülői terrort a Minecraftban. Ha szeretnétek ezt elkerülni, akkor ne csináltassatok drága frizurát.

Hirdetés

A médiában járatos emberek szerint a fiatalok azért vándoroltak át a Facebookról az Instagramra és a Snapchatre, mert azokat a szüleik még nem kezdték el használni és ezzel elkerülhetik a kínos interakciókat (mint pl. a beszélgetés), miközben a nagymamájuk megosztja azt az vadi új videót, ahol egy baba megharapja a testvére ujját. De vajon mi történik akkor, ha a kamaszok már a Minecraftba sem tudnak menekülni a cikis szülők elől?

Eláruljuk röviden a választ: színarany humor születik. Az imguron osztotta meg egy srác azt az albumot, amelyben bemutatta, hogy az édesapja milyen üzeneteket szokott neki hagyni a Minecraftban. Elképesztően vicces végignézni, ahogy előbukkannak a szülői jótanácsokba kifinomult érzékkel elrejtett könyörtelen oltások. Nézzük is meg őket, segítünk a feliratokkal:

"Minek a duplaágy? Nincs is barátnőd."

"Addig törölj vécézés után, amíg nem tiszta a papír, különben viszketni fog a segged!"

"Ne maxold ki állandóan a hitelkártyádat! Hetente egyszer hívd fel az édesanyád!"

"Jelentkezz ösztöndíjra! Most!!! Ne csináltass magadnak ilyen drága frizurákat!"

"Belekakiltam az ágyadba" (ezt nem tudjuk ellenőrizni, de talán ez nem is olyan nagy baj)

Mit szóltok? Troll apu, vagy vicces apu?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)