Hirdetés

Napi büntetés: az MI szerint ilyenek lennének a Street Fighter karakterek valódi emberként

|

Zangieffel kisgyerekeket lehetne ijesztgetni, Bison pedig a Kispál és a Borz frontemberévé változott.

Hirdetés

A deepfake a jövő egyik meghatározó technológiája lesz, amely nem csupán arra fog szolgálni, hogy a fantáziadús tartalomgyártók vicces videókat készítsenek vele a fanservice-t maximumra járatva, de Hollywoodban is komoly hasznát fogják venni (sőt, már veszik is, elég csak arra gondolni, hogy a Lucasfilm alkalmazta azt, aki rendbe rakta Luke Skywalker arcát). De nem ez az egyetlen trend, ami felütötte fejét a közösségi oldalakon, a közelmúltban felbukkant több olyan szürreális fotó is, amiken kitalált karakterek "valódivá" válását láthatjuk.

Hirdetés

A Twitter egyik felhasználója, Siberian_644 a Google mesterséges intelligenciáját felhasználva próbálta ki, hogy milyenek lennének a Street Fighter 5 harcosai élő emberekként, a végeredmény azonban többnyire horrorisztikusra sikeredett. Chun-Li ugyan meglepően szép lett és Luciának sem lehet oka panaszra, a többiek viszont vagy hátborzongatóak vagy sírva röhögősek. Zangieffel egyikőnk sem szívesen találkozna egy kihalt sikátorban, Sagatból szerzetes lett, Bison pedig valószínűleg jó esélyekkel indulna egy Lovasi András hasonmásversenyen. Lapozzátok végig a galériát, érdemes: 

Egy tízes skálán titeket mennyire sokkoltak az arcberendezések?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)