Hirdetés

Napi büntetés: valaki Nintendo fénypisztollyal rabolt bankot

|

Persze gondosan körbetekerte fekete ragasztószalaggal, hogy ténylegesen fegyvernek látszó tárgyat csináljon belőle.

Hirdetés

A Nintendo már a legelső konzolja, a NES idején is elkezdett ötletes perifériákat gyártani, és ő volt az egyik első olyan cég, ami a játéktermekből ismerős fénypisztolyokat eljuttata a játékosok otthonaiba, hogy aztán olyan klasszikusok készüljenek hozzá, mint a rendkívül frusztráló Duck Hunt.

Hirdetés

Fontos tudni az NES Zapperről, hogy a menő kialakítás és a harsány színek nem csak kreatív döntések eredményei voltak, hanem többek között azért tervezték ilyenre a kontrollert, hogy ne lehessen összetéveszteni egy valódi fegyverrel. Ez persze a legkevésbé sem tartotta vissza azt a mexikói urat, aki úgy döntött, hogy egy kicsit átalakított Zapper segítségével fog kirabolni egy bankot Hermosillo városában.

A rabló annyit tett, hogy az egész pisztolyt lefedte sötét szigetelőszalaggal, így az élénk díszítések egyáltalán nem látszottak rajta és az alakja talán még így is kicsit szokatlan, az ijedt banki alkalmazottak valószínűleg nem erre figyeltek. A rablót azóta elfogta a rendőrség és megállapították, hogy akár 15 bűntényhez is köze lehet az elmúlt időszakból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)