Hirdetés

Napi büntetés: ez a Battle Royale játék valójában egy szimulátor

|

Ha már unod a lövöldözést, akkor ez a neked való játék. Itt csak nézned kell, és állítgatnod a kört.

Hirdetés

Miután a játékipar felöklendezett magából vagy 100 teljesen ugyanolyan battle royale játékot, valakinek elő kellett lépnie valami teljesen új dologgal. A mai hősünk neve WhackAKey Games aki szimulátort csinált a műfajból. Kicsit sem vagyunk meglepve.

Hirdetés

A Battle Royale Simulatorban beállíthatod hány játékos legyen a terepen, ledobálod őket egy nagyon apró szigetre, aztán nézheted, ahogy a tudatzavaros MI megpróbálja egymásnak ereszteni őket. Neked annyi lesz a dolgod, hogy kijelöld hová szűküljön a kör, illetve ledobhatsz élet és páncélcsomagokat az esetleges szőnyegbombázások mellett.

Igazából olyan, mintha egy PUBG meccset néznél, azt leszámítva, hogy a játékosok még nálunk is rosszabbak. A karakterek simán elsétálnak egymás mellett, vagy egyenesen kirohannak a körből a halálukba. De mondjuk 500 játékost is rátehetsz a pici szigetre, ami még így is nagyon szórakoztató tud lenni.

Az egész csak pár euróba kerül, néhány kuncogást talán megér, de a szekunder szégyenérzet esetleges mellékhatásként felléphet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)