Hirdetés

Napi büntetés: a fejlesztők komolyan vették a Resident Evil 2 tofu módját

|

A The Tofu Survivor az eredeti Resident Evil 2 egyik legviccesebb rejtett módja volt, a fejlesztők pedig igen messzire mentek annak érdekében, hogy a remake-ben is színvonalas legyen ez a játékmód.

Hirdetés

Az eredeti Resident Evil 2 a horrorjátékok műfajának egyik legnagyobb klasszikusa, így amikor a Capcom bejelentette, hogy teljes remake-et (sőt, átdolgozást) készít, természetesen mindenki a lehető legmagasabb elvárásokkal állt hozzá a projekthez. Az eddigi értékelések alapján úgy tűnik, hogy minden kétkedés ellenére a kiadó bőven megütötte a lécet és kiválóan modernizálta az eredeti klasszikust.

Hirdetés

Viszont fontos szem előtt tartani, hogy egy ilyen közkedvelt játék esetében nem csak az alapvető játékmechanikák fontosak, hanem az olyan apró részletek is, amiket csak a hardcore rajongók tudnak értékelni. Az eredeti játék egyik legviccesebb és legabszurdabb része egyértelműen a The Tofu Survivor nevű játékmód volt, melynek lényege, hogy az eredetileg tesztelésre használt "tofu" szerepében játszhatjuk végig a játékot.

A rajongók legnagyobb örömére a tofu mód is visszatért a remake-ben (bár könnyebb feloldani, mint az eredeti játékban), és mint kiderült, a csapat elég komoly munkát ölt bele: a játék producere, Kanda Tsuyoshi szerint a Capcom egy igazi tofut szkennelt be a 3D modell létrehozásához. Vagyis mostantól a kedvenc hősünk egy igazi tofu. Sapkában. 

Kétségtelen, hogy a létező világok legjobbikában élünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)