Hirdetés

Napi büntetés: autómosó szimulátor még sosem volt ennyire drámai

|

A Car Wash Simulator elsőre teljesen ártalmatlan játéknak tűnik, de a trailert megnézve hamar kiderül, hogy sötét titkokat rejt.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt nagyot mentek a vicceskedős szimulátor játékok az olyan zseniális (vagy inkább "zseniális", ízlés dolga) alkotásokkal, mint a Surgeon Simulator vagy a Goat Simulator, de amennyire gyorsan berobbant ez a trend, szinte ugyanazzal a lendülettel ki is fulladt. Elvétve még akadnak azért ötletes alkotások és úgy tűnik, hogy a hamarosan megjelenő Car Wash Simulator is tartogat néhány meglepetést.

Hirdetés

Általában véve azért szeretik az emberek az ilyen hétköznapi feladatokat szimuláló játékokat, mert megnyugtatóak és egy nehéz, fárasztó nap után jó elmerülni valami egyszerű, stresszmentes, pepecselős feladatba. Első ránézésre a Car Wash Simulator is egy pontosan ilyen játék: veszünk mindenféle berendezéseket, vicces dolgokat rajzolunk az autókra, aztán lemossuk őket.

Ez normális is egészen addig, amíg az egyik kocsi csomagtartójából ki nem lóg egy véres kéz. Aki nézte a Breaking Badet, az valószínűleg egyáltalán nem lepődik meg azon, hogy egy autómosó "multifunkciós", viszont a megjelenő rendőrautóból az következik, hogy a játékos nem feltétlenül lesz annyira ravasz, mint Walter White.

A Car Wash Simulator megjelenési dátumát egyelőre nem tudni pontosan, de az érdeklődésünket mindenképpen felkeltették.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)