Hirdetés

Napi büntetés: akarsz ping-pong labdával és pohárral Guiness-rekorder lenni?

|

A villámkezű Guinness-rekordernek alig két másodpercre volt szüksége a nem mindennapi mutatványhoz.

Hirdetés

Nos, előre is sok szerencsét szeretnék kívánni annak, aki a hír címében szereplő kérdésre igennel válaszolt, és felül akarja múlni a Guinness-rekorder David Rush teljesítményét, hiszen én magam pontosan tudom, mennyire nehéz műanyagpoharakba ping-pong labdákat dobálni. Akármennyire abszurd és felesleges is ez a mutatvány, konkrétan büntet az ember, és a teljesítménye előtt muszáj kalapot emelnünk.

Hirdetés

Szóval az én botrányosan kiábrándító produkcióm nem mérhető David Rush tehetségéhez, akinek mindösszesen 2,03 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy öt darab teljesen szokványos ping-pong lasztit öt műanyagpohárba juttasson. A korábbi rekord "csak" 2,81 másodperc volt, ezt sikerült most felülmúlni. 

Rush egyébként nem épp kispályás figura, több mint 100 különböző Guinness-rekordot döntött már meg eddig, és nyilván nem is akar itt megállni, szóval újabb őrült rekordkísérletekre számíthatunk részéről a jövőben is. 

A karantén és a kijárási korlátozás remek lehetőséget biztosít arra, hogy felgyülemlett szabadidőtöket ti is a videóban látott módon üssétek el. Ha esetleg sikerül megközelíteni David Rush eredményét, akkor mindenképp meséljétek el lent, a kommentek között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)