Hirdetés

Napi büntetés: ebben a játékban egy gördeszkázó, repkedő malaccal tarthatjuk rettegésben a várost

|

Nagyon furcsa koncepcióra épül a Pig Skater Simulator.

Hirdetés

Habár bizonyos videojátékokra valóban lehet művészeti alkotásként tekinteni, azért bőven akadnak olyan címek is, amelyek nem rendelkeznek mély mondanivalóval vagy épp csodálatos látványvilággal, pusztán azért születtek meg, hogy szórakoztassák az embereket.

Ez utóbbiak közé sorolható például a Goat Simulator is, amiben egy igencsak ügyes kecskét irányítva garázdálkodhatunk, ráadásul valamilyen furcsa oknál fogva készülőben van egy nagyon hasonló játék.

Hirdetés

A Pig Skater Simulator első ránézésre eléggé hasonlít az előbb említett kecskeszimulátorra, ám a Freaky Games játékában egy olyan disznó bőrébe bújva vandálkodhatunk, ami képes gördeszkázni vagy éppenséggel jet packet használva repkedni.

Persze a játékban nem csak az lesz a dolgunk, hogy káoszt okozzunk a városban, ugyanis gyűjthetünk gyöngyöket (Disznónak gyöngy! Csak ezért megérte ma felkelni - a szerk.), illetve fejleszthetjük és testre is szabhatjuk malacunkat.

Még trailert is tudunk mutatni:

Ti éreztétek valaha is egy, a Pig Skater Simulatorhoz hasonló alkotás hiányát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)