Hirdetés

Napi büntetés: rémálomba illő Sonic tortát készített Eddie Murphy

|

A színész-humorista a Saturday Night Live karácsonyi versenyén állt elő a bizarr alkotással.

Hirdetés

Ha a Sonic mozifilm eredeti első trailerében látott figura nem lett volna elég furcsa, Eddie Murphy Sonic-tortája még sokkal rendhagyóbbra és félelmetesebbre sikerült.

Hirdetés

A Saturday Night Live-ban számos olyan visszatérő műsorelem van, amit lehetetlen megunni évadról évadra. Ilyen például a tortasütő verseny is, amelyben a "versenyzők" tortakülönlegességeiket mutatják be a "szakértői" zsűrinek. A legutóbbi adásba is bekerült egy ilyen jelenet, amelyben az aktuális műsorvezető, Eddie Murphy egy Sonic ihlette tortát próbált összehozni. A végeredmény finoman szólva tragikusan sikerült (nyilván erre megy ki a játék az egész jelenetben), remélhetőleg az íze szöges ellentéte a dizájnnak. A torta egyébként egy ponton lángra kap, sőt meg is szólal. 

Íme Eddie Murphy alkotása teljes valójában:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)