Hirdetés

Napi büntetés: egy játékos Will Smithként pofoz fel másokat az Elden Ringben

|

Will Smith Oscar-gálás incidense már a FromSoftware sikerjátékába is begyűrűzött.

Hirdetés

Mivel az Oscar-díjátadón történt eseménnyel van tele azóta is a média, ezért nehéz lenne nem tudomást venni arról, hogy milyen következményekkel járt az, hogy Will Smith lekevert egyet Chris Rocknak a jelenlévők és a világ szeme láttára. Az esetet azzal "honorálta" az Akadémia, hogy a színész tíz évig nem vehet részt a gálán (jelölést és szobrot ettől még kaphat), az viszont valószínűleg nagyobb büntetés számára, hogy nem a díjáról vagy a munkájáról beszél a közvélemény, hanem a tettéről. 

Hirdetés

Az a bizonyos pofon azóta kikophatatlan a közösségi médiából, temérdek mém született róla, és elkezdett megjelenni a popkultúrában is. Most például az utóbbi évek-évtizedek egyik legjobban sikerült videojátékába, az általunk is nagyra becsült Elden Ringbe sikerült belecsempészni Will Smitht, ugyanis egy játékos őt alakítva szállja meg más felhasználók játékát és pofozza fel őket. A dolgot egy MoistWalrus néven ismert streamer örökítette meg, aki éppen játszott a barátaival, amikor egy ellenséges játékos felbukkant Will Smith-imitátorként, a többit pedig látnotok kell: 

Bármi is legyen a véleményünk az Oscaron történekről, ezt nehéz megállni mosolygás nélkül, ahogyan azt is, hogy milyen ez az egész pofozkodás animeként

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)