Hirdetés

Napi büntetés: egy modnak hála Skyrim népe végre értékeli a Dragonborn izmos felsőtestét

|

A rajongói alkotást letöltve temérdek dicséretet gyűjthet be hősünk a játék világát járva.

Hirdetés

2011-es megjelenése óta bizony készült már jó néhány kifejezetten őrült rajongói mod a The Elder Scrolls V: Skyrimhez, amelyek nem éppen hasznosságuk miatt maradtak meg a rajongók emlékezetében. Ráadásul még manapság is akadnak olyan modderek, akik szívesen készítenek ezt-azt a Bethesda szerepjátékához, köztük például Everglaid, aki egy meglehetősen jópofa és legalább ennyire furcsa ötlettel rukkolt elő.

A Positive Undressed Reactions lényege ugyanis pusztán annyi, hogy Skyrim lakói dicséretekkel szórják meg a legendás Dragonbornt, vagyis főhősünket annak izmos felsőteste láttán. Nem vicc, tényleg ez a mod funkciója. Mindezt úgy sikerült elérnie Everglaidnek, hogy a helyzethez gyakorlatilag tökéletesen passzoló szövegeket adott az NPC-knek, akik így a legkülönfélébb módokon reagálnak karakterünk jelenlétére.

Hirdetés

Ráadásul a modhoz tartozik egy másik apróság is, a Goofy Dragonborn Macho Walk, aminek köszönhetően hősünk pöffeszkedve járva gyűjtheti be a hódolatokat. Ha már tényleg nem találtok olyan modot, amivel fel tudnátok dobni a játékot, vagy csak szimplán megnéznétek ezt a csodát, akkor erről az oldalról le is tudjátok tölteni azt. Everglaid alkotásának használatához egyébként a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editionre lesz szükségetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)