Hirdetés

A srác, akit elektromos nyakörvvel szoktatnak le a játék alatti őrjöngésről

|

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor a videojáték kellemes szórakozásból egy pillanat alatt az életünket megkeserítő digitális motabává változik és kihozza belőlünk az állatot. Van megoldás. Nem jó. De van.

Hirdetés

Nem indul a játék. Hiányzik a beszoptad.dll. Lag van. Bugos ez a sz*r. Agyonvert egy 12 éves, sikoltozó német gyerek. DE HÁT AZT NYOMTAM!!! Ismerős? Hát persze, hogy az, játékosok vagyunk.

A gamer rage egyidős a videojátékokkal, hiszen ami ennyi örömöt és boldogságot képes adni, az nyilván ugyanennyire képes felidegesíteni is. Nem hiszitek? Pedig, amikor a világ első dokumentált rage quitje fekete-fehér, az sok mindent elárul.

Mindannyian voltunk már indokolatlanul idegesek egy-egy videojáték miatt és aki látta már EndreMant FIFA 15-özni, az tudja, hogy ez korral sem feltétlenül változik. Egy Martin Rabl nevű YouTuber tisztában van a gyengéivel és úgy döntött, hogy meg meglehetősen unortodox módon igyekszik kordában tartani a dühét: egy kutyáknak szánt elektromos nyakörvvel. 

Most hirtelen nem is tudom, hogy a rezgésekre vagy a hangerőre reagál a nyakörv, de az biztos, hogy nem tökéletes az eszköz, mert a gólörömnél és a nevetésnél ugyanúgy megrázza emberünket, mint amikor ideges. Sebaj.

Titeket melyik játék tud nagyon felhúzni?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)