Hirdetés

Napi büntetés: erre a japán God Of War Ragnarök reklámra tényleg nem voltunk felkészülve

|

Ben Stillernél és apatársainál is durvábbat tudunk nektek mutatni.

Hirdetés

Azt hittük, Ben Stiller, LeBron James és John Travolta közös God Of War Ragnarök videójánál nem érkezik furább promóciós anyag a játék közelgő megjelenése kapcsán, aztán hirtelen a semmiből szembejött velünk az alább japán reklámvideó. 

Gyakorlatilag fogalmunk sincs arról, egészen pontosan mi történik ebben a videóban, de tény, hogy könnyen dallamtapadást okozhat az, amit ez a három felnőtt férfi művel kevesebb mint két percben. Gyakorló szülőknek a zenés gyerek YouTube-csatornák hangulata köszönet vissza, csak itt épp "Küreitoszü" kalandjairól mesél nekünk dalba fonva a bácsi - vagy valami ilyesmi.

Hirdetés

Nehéz ehhez bármit hozzáfűzni, nagyjából ezekért a tartalmakért született meg nálunk a napi büntetés rovat. Úgy tűnik, az internet kifogyhatatlan utánpótlást szolgáltat hozzá. 

Ha valami olyasmire lennétek inkább kíváncsiak a God of War Ragnarök kapcsán, amit értetek is, akkor bátran olvassátok el vagy nézzétek meg a tesztünket. Nyugalom, teljesen spoilermentes anyagról van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)