Hirdetés

Napi büntetés: ez a játék a karantén legzordabb napjaiba repít vissza

|

A Coronavirus Quarantine Simulator amolyan virtuális kézikönyv koronavírus-járvány esetére, ahol a túlélés a legfontosabb feladatunk. Meg a vécépapír beszerzése.

Hirdetés

A koronavírus miatt több fontos óvintézkedés is bevezetésre került az elmúlt hónapokban (hazánkban éppen ma oldották fel a járványügyi veszélyhelyzetet), néhány egyszerű dolog betartásával pedig bárki egyszerűen felveheti a harcot a járvány ellen, hiszen már a rendszeres és alapos kézmosás, illetve a megfelelő távolság tartása is sokat segíthet. Ám ha ennyi idő után valakinek még mindig gondot okoznának ezek az apróságok, akkor most tudunk mutatni egy videojátékot, amiben pofonegyszerűen gyakorolhatja mindezt, ha esetleg a második hullámra felkészültebb szeretne lenni.

Hirdetés

A Coronavirus Quarantine Simulator ugyan nem egy túlságosan terjedelmes alkotás, de egészen aranyos formában mutatja be, mi is a teendő a koronavírus-járvány idején. Persze a játék nem annyiból áll, hogy ülünk egy lakásban és várjuk, hogy véget érjen a járvány, ugyanis virtuális hősünket irányítva gyakorolhatjuk a kézmosást, otthoni elfoglaltság után nézhetünk, és akár még be is vásárolhatunk.

Az áruház polcai között szlalomozva természetesen oda kell figyelnünk arra, hogy ne menjünk túl közel a többi vásárlóhoz, és még akkor is figyelmeztet a játék minket, ha véletlenül megfognánk az arcunkat. Nem hittük volna, hogy 2020-ban egy ilyen játékról kell majd írni, de ezt a napot is megértük.

Egyébként egy magyar Doom feldolgozás is foglalkozott a karantén életmóddal, érdemes azt is megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)