Hirdetés

Napi büntetés: ez a SpongyaBob Xbox Series X visszatérő vendége lesz a rémálmainknak

|

Láttunk mostanában pár kimondottan stílusos konzoldizájnt a Microsoft és partnerei részéről, de most csúnyán mellényúltak.

Hirdetés

Megjelent és sokkal nagyobbat ment a Nickelodeon All-Star Brawl, mint számítottunk rá. A Super Smash Bros. Ultimate végtére is még mindig ott van, és a játékmenetükben nagyon hasonló címek között azt feltételeztük, hogy az emberek a Nintendo klasszikusát választanák. Valamelyest tévedtünk, amiben szerepet játszott, hogy utóbbi jóval kevesebb platformon elérhető.

Mindenesetre rengetegen kapták fel a kontrollert, hogy nickelodeonos kedvenceikkel menjenek csatába, így nem csoda, hogy a Microsoft mindennek a hatására összerakott két All-Star Brawl témájú konzolt. 

Hirdetés

A gond az, hogyha véletlenül hozzánk kerülne bármelyik a két különleges Xbox Series X variációból, akkor azonnal letakarnánk azt egy lepedővel. Máshogy nem tudnánk levenni a szemünket arról a végtelenül fura vigyorról, ami kiült SpongyaBob arcára. Mondjuk a Tini Nindzsa Teknőcünk szorulásos feje se sokkal jobb.

Egyébként hogy tetszik az Xbox kontroller, aminél a jobb joystick gyakorlatilag SpongyaBob pupillája?

Aki szeretné (valamilyen általunk teljesen érthetetlen oknál fogva) megnyerni a fenti két konzol valamelyikét, az kattintson a tweetben látható linkre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)