Hirdetés

Napi büntetés: ez a Furby-Xbox kontroller a legszörnyűbb periféria, amit életünkben láttunk

|

Ki ne szeretné úgy veretni a Call of Duty-t, hogy közben egy Furby szemgolyóját kell tekergetnie?

Hirdetés

A '90-es évek játékpiacára túlzás nélkül ráfoghatjuk, hogy őrült káosz jellemezte, és egészen hajmeresztő ötletek jutottak el a tervezőasztaltól a megvalósításig. Ennek az időszaknak köszönhetjük a Furby-k létezését is: a szőrös cukiságok az éjjeli lámpa fényénél a legbátrabb gladiátorokat is megijesztették volna, de alapvetően nem volt gond velük. Kontrollerként azonban már más a helyzet.

Chad Etzel ugyanis azt a teljesen indokolatlan ötletet ültette át a gyakorlatba, hogy keresztezzen egy Furby babát egy Xbox kontrollerrel. Ha valaha kezünkbe adnák az eredményt, akkor kivinnénk azt a legközelebbi sivatagba, felgyújtanánk, és olyan gyorsan hajtanánk el a helyszínről, amennyire csak törvényileg lehetséges.

Hirdetés

A legrosszabb dolog a Furbtrollerben, hogy egyébként teljesen működőképes:

"Csak rányomod az ujjad a szemgolyókra, és forgatgatod. Ugyanígy működik a d-pad száj is."

Nem tudjuk eldönteni, hogy a funkcionalitásának teljes megőrzése pozitívum vagy negatívum-e.

Nagyon örülünk, hogy Etzel egy kreatív és ügyes emberi lény, aki a legrosszabb rémálmainkat is képes megeleveníteni. Mi most a teljes szerkesztőséggel karöltve megyünk kimosni a szemeinket, és reméljük, egyikünk sem végzi Xbox kontrollerként.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)