Hirdetés

Napi büntetés: ezért ne adj tőrt a gyerekednek a Skyrimben

|

Kés, villa, Daedric Dagger: gyerek kezébe nem való, haver.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenése óta ugyan már lassan 10 év telt el, de azóta sem ereszti a játékosokat, amiben persze annak is lehet némi szerepe, hogy Todd Howardék futószalagon gyártják az újrakiadásait.

Most éppen a Anniversary Edition címen támadó next-gen verzió van soron, a november 11-i megjelenésre várva pedig felbukkant egy röhejes videó, ami emlékeztet rá, hogy miért lehetetlen megunni ezt a játékot.

Hirdetés

Habár pontosan tudjuk, hogy a Skyrim NPC-i mennyi furcsaságot képesek produkálni, még ennyi év múltán is sikerül meglepniük az embert. Így járt a Miserabell nevű Reddit-felhasználó is, akit a saját gyereke terített le egy ajándékba kapott tőrrel.

A szerencsétlen eset a 2012-es Hearthfire DLC-ben történt meg, ami szabadon bővíthető otthonokkal és örökbefogadható gyerekekkel fűszerezi a sárkányvadászatot. A pórul járt Miserabell valamiért úgy gondolta, hogy jó ötlet egy kővé dermesztő varázslattal tuningolt Daedra tőrt adni az Alesan nevű lurkónak, aki a veszélyes fegyvert bezsákolva a szobájába távozott.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az ajándékot próbálgató Redguard-árva viszont a levegő kaszabolásába belefeledkezve nem vette észre, hogy a büszke szülő is követi, a helyiségbe toppanó főhős így azonnal benyelt egy végzetes vágást.

 

Klasszikus Skyrim-pillanat, ahogy a komisz kölyök az eseményekre fittyet hányva, szó nélkül hadonászik tovább a dermedten heverő anyja felett. Aggodalomra azonban semmi ok, a bénító hatás csak néhány másodpercig tart, melynek leteltével bizonyára kinézett egy alapos fejmosás a figyelmetlen Alesannak.

Ám ahogy arra egy kommentelő rámutatott, Miserabell akár sokkal rosszabbul is járhatott volna, például egy bugos tőrrel, ami 6 másodperc helyett 1484620 másodpercre iktatta volna ki az áldozatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)