Hirdetés

Napi büntetés: ezt a játékot vibrátorral is irányíthatod, és még haszna is van

|

Elsőre fura a koncepció, de egyébként orvosi haszna is lehet a játéknak, amit egy vibrátor segítségével lehet irányítani.

Hirdetés

A gamerek számára nem ismeretlen a fitneszjátékok koncepciója, néha még akkor sem, ha a fejlesztők eredetileg nem annak szánták az adott szoftvert, viszont a You Are What You Eat láttán valószínűleg sokatoknak felszalad a szemöldöke. Ebben az esetben ugyanis az volt a fejlesztő célja, hogy az intim területek edzésére biztassa a játékosait.

A játékmenetét tekintve Allison Liemhetcharat alkotása nem túl bonyolult, egy endless runnerről van szó. A főszereplőként szolgáló paca alapvetően minden szembejövő lényt megeszik, azok egyes tulajdonságait átvéve, a játék során viszont a karakter számára ehetetlen préda is feltűnik olykor a képernyőn, amit egyszerűen át kell ugranunk.

Hirdetés

A böngészőből is játszható, vagy a Google Play áruházból letölthető játék tehát első ránézésre nem kifejezetten meghökkentő, ám alkotója egy nem mindennapi irányítási móddal is kompatibilissá tette. Aki rendelkezik egy Lioness okosvibrátorral, az annak a fejét egyszer megnyomva ugorhat, kétszer megnyomva pedig repülhet, ahogy ezt a lenti videón is láthatjátok.

A You Are What You Eat egyébként nem az első ilyen játék, ami megjelent, fejlesztője elárulta, hogy részben a Perifit nevű, hasonló funkciókkal bíró edzőprogram ihlette. A vibrátor fejének rövid, vagy kitartott összenyomása ugyanis segíthet a nőknek a medencefenéki izmok megerősítésében, ami olykor orvosilag is kifejezetten javasolt. Ennek az oka, hogy ez az edzésforma a szexuális funkciók mellett az inkontinencia megelőzésében is segíthet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)