Hirdetés

Napi büntetés: a Fidget Spinner anime-paródia garantáltan lezsibbasztja az agyad

|

Néhány elvetemült filmes forgatta le a paródiavideót, ami minden anime-klisét belesűrít pár percbe. Ezeket fidget spinnerekkel ötvözve egy méretes kultúrsokk született.

Hirdetés

A Genji surikenjeit imitáló pörgettyű megjelenésekor azt hittük, elérte a csúcsát a jelenség, de úgy tűnik, tévednünk kellett. A Corridor YouTube-csatorna mögött álló filmesek egy elképesztő paródiavideót húztak fel a fidget spinnerek köré, aminek a megtekintését csak saját felelősségre, ajánljuk, mert tényleg nagyon fárasztó lett.

Hirdetés

A videóban rendkívül mély hátterű karakterek mérik össze a tudásukat egy kicsit Beyblade-szerű versenyben, hogy ki tudja gyorsabban megpörgetni a spinnerét a mesés kincsekkel felérő száz dolláros nyereményért. Az anime-kliséket parodizáló fordulatokat inkább nem lövöm le nektek, nézzétek meg a videót, ha még meg tudjátok látni a humort az egész fidget spinner dologban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)