Hirdetés

Napi büntetés: a Goat of Duty egy létező játék

|

Igen, ez egy Call of Duty, csak itt amerikai csodakatona helyett egy kecskét irányítunk, aki rakétavetővel arat.

Hirdetés

A játék fejlesztői a Steamen tényleg keményen megpróbálták elmagyarázni a játék világa mögötti történetet, de aztán feladták és annyit mondtak, hogy "ja, kecske vagy, jó lövöldözést". Igazából ennél többet nem is kell tudnunk.

Hirdetés

Itt nincsenek karakterek, különleges képességek vagy bármi egyéb extra játékelem. Egy pörgős aréna shooterről van szó brutális fegyverekkel és négylábú katonákkal.

Ha valaki azt hinné, hogy ez csak egy vicc, az látogassa meg a játék aloldalát, mert ott bizony már kívánságlistához is adhatjuk a Goat of Duty-t.

A leírás szerint lesznek goatstümök (ők így hívják a skineket, engedjük el) négy játékmód, és féktelen, értelmetlen lövöldözés. Igazából ez nem hangzik rosszabbul, mint bármelyik aréna shooter.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)