Hirdetés

Napi büntetés: ha ez a reklám nem adja el neked a Resident Evil: Village-et, akkor semmi

|

Készítsétek a flitteres szerkót, mert a diszkó bizony sosem hal meg! Legalábbis, amíg Dimitrescu ránk nem lép.

Hirdetés

Nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy a Resident Evil Village fejlesztőcsapatának ugyan az az elképzelése a játékról, mint a Capcom marketingeseinek. A srácok ugyanis kiadtak egy új reklámvideót, ami egy '80-as évekbeli Japán popslágert, az "I'm Going To Tokyo" című számot parodizálja és köti össze a Village borzalmas helyszínével.

A videó címe már önmagában beszédes: "Nem szeretem ezt a falut LvL 100".

Hirdetés

A reklám egyébként kifejezetten vicces, már ha valaki tud nevetni valamin, ami ilyen kellemetlen nyugati szemmel. Én élveztem, de az én humoromról sokat elmond, hogy a The Roomot is józanul nézem.

A videó végén egyébként a híres japán énekes és dalszerző,  Yoshi Ikuzo a "Kyuuketsu Neechannal" (Lady Dimitrescut hívja így) való találkozása után szintén átváltozik szörnnyé. Az egész előadása nagyon aranyos volt, pláne, hogy elmondása szerint ez volt az első alkalom, hogy ilyen különleges sminket kellett viselnie egy projekthez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)