Hirdetés

Napi büntetés: ha túl nehéz a Flight Simulator, akkor az utas-szimulátor a neked való

|

Az Airplane Mode-ban egy hatórás repülőutat csücsülhetünk végig valós időben. Nem a pilótafülkében, hanem az utastérben. Ennyi.

Hirdetés

A virtuális repülésben egyértelműen új korszakot nyitott a lenyűgöző látványvilágú Microsoft Flight Simulator, amelyben még egy félelmetes vihar is csodaszépen fest. Azóta a játékosok számos módon próbálták már kiaknázni a szimulátor végtelennek tűnő lehetőségeit, az egyik ilyen próbálkozás például az volt, amikor néhány streamer egy 16 órás utat tett meg valós időben. 

Hirdetés

Hasonló élménnyel kecsegtet a Steamen nemrég felbukkant Airplane Mode is, ám ott nem pilótaként, hanem egyszerű utasként élhetjük át a repülés csodáját. A projekt igyekszik odafigyelni a részletekre is, így egy ablaknál lévő széken helyet foglalva végigülhetünk hat órát egy járaton, miközben rágcsálhatunk, telefonozhatunk, filmet nézhetünk, magazint olvashatunk, sőt a légiutaskísérők felbukkanása mellett más véletlenszerű események is előfordulnak (mint a turbulencia, a rossz wi-fi jel és a síró baba).

A készítők szerint minden alkalommal más élmény lesz utazni a virtuális légitársasággal, és ez a legrealisztikusabb repülés-szimuláció, ami valaha készült. 

Az Airplane Mode megjelenéséről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy 2020-ban landol, de PC-re (Steamen keresztül) biztosan berepül. Csodálatos kihívásnak ígérkezik, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)