Hirdetés

Napi büntetés: Hagrid is bekerült a Hogwarts Legacyba, de nincs benne köszönet

|

Ha szeretnéd, hogy a PS1-es Hagrid rémisztő arca nézzen le rád Roxfort falain, akkor már erre is van megoldás.

Hirdetés

A Harry Potter and the Sorcerer's Stone című 2001-es videojáték hatalmas sikert aratott annak idején, és mai napig sokunk egyik kedvenc, nosztalgikus élménye. Ez viszont nem azért van, mert látványában olyan lenyűgöző lett volna, sőt: Hagrid digitális mása rendesen megszenvedte az adaptációt.

A PS1-es Hagridból 2012-re már mém lett, amit az internet nagy örömmel terjesztett minden lehetséges csatornán. Most épp a Hogwarts Legacyba ette be magát örök kedvencünk a maga rémisztő arcvonásaival.

Hirdetés

Az új varázsvilágos szerepjáték sokunk álmát váltotta valóra, ez kifejezetten igaz a modderekre, akik azonnal nekiláttak átfesteni a varázsvilágot. A Hogwarts Legacy kapott már miniszoknyáktól, teljesítménybeli javításokon át revolverekig mindent, a legutóbbi csoda a Hagrid Paintings nevű mod, ami telerakja a roxforti kastélyt a PS1-es Hagridot ábrázoló festményekkel. A Hagrid fejek egyébként animálva is vannak, így pont úgy mozgolódnak, mint a többi festmény.

Aki mindenképpen szeretné a mémmé avanzsálódott Hagrid-fejet bámulva eltölteni első varázslós évét, az itt letöltheti a szükséges fájlokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)