Hirdetés

Napi büntetés: hajnalig kockul, emiatt edzéseket is kihagy a Barcelona sztárjátékosa

|

A klub vezetősége kifejezetten aggódik a 21 éves labdarúgó teljesítménye miatt.

Hirdetés

Úgy látszik nem az angol válogatott tagjai az egyetlenek, akiket beszippantott a videojáték: most a Barcelona egyik friss sztárja, Ousmane Dembélé körül röppentek fel érdekes pletykák.

Hirdetés

A 21 éves játékos a múlt héten egy egész éjszakát végigjátszott a haverjaival, így annak rendje és módja szerint átaludta a délelőtti edzést. Hiányzását betegségre fogta, de a csapatorvos hamar megállapította, hogy az ifjú titánnak kutya baja.

A Barcelona vezetősége érthető okokból nem nagyon örül annak, hogy a 150 millió euróért igazolt játékosuk képtelen tartani a napi menetrendet, és rendre végigkockulja az éjszakákat. A klubnál attól tartanak, hogy Dembélé játékfüggőségben szenved, de azért még ne kezdjük el temetni a srác karrierjét, mindenkivel előfordult már, hogy berántotta egy játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)