Hirdetés

Napi büntetés: így lehet milliószor idegesítőbbé tenni a gágogást az Untitled Goose Game-ben

|

Megsúgjuk, hogyan lehet nemcsak "gágá"-zni az Untitled Goose Game-ben, hanem "GÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁGÁ"-zni is.

Hirdetés

Kevés játékban lehet olyan művészi szinten az őrületbe kergetni mindenkit, méghozzá puszta gágogással, mint az Untitled Goose Game-ben. Pontosabban talán egy játékban sem. Hol máshol, ha nem TikTokon mutatták volna meg újabb módját annak, miképp lehet tökélyre fejleszteni a "honk" gomb használatát 2019 indie sikerjátékában, legalábbis a PC-s verzióban:

szimplán a görgőre kell azt kiosztani, és ha egy jobb képességű egér birtokában vagyunk, már be is indul a varázslat, és megállás nélkül gágoghatunk.

Hirdetés

Aki nem játszott még az Untitled Goose Game-mel, az úgysem fogja megérteni, hogy a trükk milyen magasságokba emeli az Év játéka-díjas mesterművet.

Napi büntetés rovatunk természetesen nem először szentel neki pár száz karaktert, korábban már annak a streamernek is emléket állítottunk, aki libajelmezzel (nem "-ben"-, "-zel") irányította a játékot. További produktív internetezést kívánunk minden kedves olvasónknak!

@trevstopher

it is possible to be an even more terrible goose. #untitledgoosegame #goose #fyp #twitch #spiritanimal #honk

♬ original sound - Trevstopher

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)