Hirdetés

Napi büntetés: így lesz egyre nagyobb Lady Dimitrescu kalapja minden alkalommal, amikor ránézel

|

Az internet kedvenc vámpírhölgyének hamarosan nem kell a napfénytől aggódnia. Elég csak ránézni párszor, és elszabadul a kalap...

Hirdetés

A Resident Evil Village modder közössége már akkor is nagyon aktív volt, amikor a játék még meg sem jelent.

Azóta a srácok egyre serényebben gyártják a vállalhatatlanság határán egyensúlyozó, elborult apróságokat, aminek tökéletes példája a Lady Dimitrescu kalapméretét befolyásoló mod. Mert ha valamit meg akart növelni még az internet népe kedvenc vámpírnőnkön, az egyértelműen a kalapja volt...

A cucc pontosan úgy működik, ahogy azt a felvezetés alapján elképzelnétek, de nehéz elképzelni ennek hatását egészen addig, amíg nem látjátok működés közben. A kalap ugyanis látványosan növekszik minden alkalommal, amikor ránézünk a hamuszürke dívára, és látszólag nincs mérethatár.

Hirdetés

Íme az élmény játék közben:

El tudjuk képzelni, hogy van az a játékidő, ami után már Raccoon Cityben is látnák ezt a méretes fejfedőt. Annyi biztos, hogy pár kör után se Lady Dimitrescunak, se a lányainak nem kell tartania majd a napfénytől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)