Hirdetés

Napi büntetés - ki tudnád rakni a világ legnagyobb Rubik-kockáját?

|

Addig nem kapsz vacsorát, amíg ki nem raktad ezt a felturbózott 17x17x17-es Rubik-kockát. Áll az alku?

Hirdetés

Miközben felkészíteném a lelkemet a biztos éhhalálra, tudván, hogy a mezei Rubik-kockával sem boldogulok, azért megnézném ezt a videót, hátha el tudok lesni pár trükköt.

Ernő bácsi hagyatéka minden idők egyik leghíresebb logikai játéka, ami nemrég töltötte be a negyvenet. Erről a napról még a Google is megemlékezett. A Rubik-kocka már önmagában sem gyerekjáték (vagy csak én nyugtatgatom ezzel magam), de a kiadása óta rengetegen próbálkoztak azzal, hogy még bonyolultabbá teszik a világ leghíresebb kockáját.

Így született meg a világ legnagyobb Rubik-kockája, amit egy RedKB nevű YouTuber alig hét és fél óra alatt ki is rakott és persze csinált róla egy time-lapse videót is.

Ha nincs más programotok ezen az álmos vasárnap délelőttön, akkor megnézhetitek a teljes nyolc órás videót is.

Mit szóltok? Ti ki tudjátok rakni a Rubik-kockát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)